FAQ

De ce să alegi cardul InteliCard?

Cu tehnologia avansată integrată în ele, cardul InteliCard nu este doar un card NFC obișnuit. Cardurile noastre sunt echipate cu cele mai performante cipuri NFC disponibile astăzi. Acest lucru asigură că dispozitivele mobile pot detecta și interacționa cu cardurile noastre de la o distanță de până la 10 cm, simplificând procesul de îndrumare a clienților către pagina dvs. de review-uri Google. Această ușurință de utilizare elimină orice potențiale momente stânjenitoare și încurajează clienții să lase feedback.

 

De ce să aveți încredere în InteliCard?

  1. Calitate NFC superioară: Cardurile noastre dispun de tehnologie NFC de cea mai înaltă calitate. În contrast cu anumiți concurenți care aleg alternative NFC ieftine și de calitate scăzută, cipurile noastre de standard industrial asigură fiabilitate și eficiență.
  2. Colectarea review-urilor sporită: Facând mai ușor pentru clienți să lase review-uri pe Google, cardurile noastre pot semnificativ mări vizibilitatea și credibilitatea dvs. online.
  3. Experiență fluidă pentru clienți: Fără întârzieri, fără erori. Interacțiunea rapidă și fluidă oferită de cardurile noastre garantează că experiența clienților este lipsită de probleme atunci când își exprimă feedback-ul.

Într-o eră în care review-urile online pot influența în mod semnificativ succesul sau eșecul unei afaceri, cardurile InteliCard sunt cheia pentru obținerea unui feedback autentic, ușor de colectat și pentru a îmbunătăți reputația online a brand-ului dvs.

 

Câte review-uri pot să adun cu InteliCard?

Cu InteliCard, nu există limite în ceea ce privește cantitatea de feedback pe care o puteți colecta. Am dezvoltat soluția noastră pentru a permite colectarea nelimitată de review-uri, asigurând protejarea reputației dvs. digitale în orice moment.

Intrați în lumea review-urilor infinite și descoperiți un potențial neegalat cu InteliCard astăzi!

 

Cardurile InteliCard au termen de expirare?

Vă veți bucura să aflați că durata de viață a unui card InteliCard este nelimitată. După ce primiți cardul InteliCard, acesta continuă să vă servească pe termen nelimitat, asigurând beneficii pe termen lung pentru afacerea dvs.

Beneficiați de avantajele nelimitate ale InteliCard, un instrument conceput să reziste și să prospere!

 

Este posibil să modific link-ul de pe cardul InteliCard?

Cu siguranță! InteliCard vă oferă libertatea de a ajusta cu ușurință link-ul de review. Pentru îndrumare privind actualizarea link-ului InteliCard, am creat un ghid prietenos. Folosiți simplu acest ghid pentru a vă orienta rapid prin proces și a face orice modificări necesare.

 

Ce urmează după ce primiți cardul InteliCard?

După ce primiți cardul InteliCard, sunteți la doar câteva momente distanță de a vă crește numărul de review-uri! Fiecare card vine cu un formular de configurare pre-împachetat. Preferați un ghid vizual? Un link către prezentarea noastră video este, de asemenea, inclus. Configurarea și programarea cardului durează foarte puțin timp, aproximativ 45 de secunde. Dacă afacerea dvs. este listată pe Google, veți fi pregătiți în mai puțin de un minut. Intrați în acțiune și urmăriți cum numărul de review-uri crește!

Configurarea inițială este o sarcină unică. Dacă întâmpinați orice dificultăți, suportul nostru de clienți este la dispoziția dvs., asigurând un proces lipsit de probleme.

 

Pot fi asociate mai multe carduri cu diverse afaceri?

Absolut! Fiecare card InteliCard poate fi asociat în mod unic cu o afacere distinctă. Această flexibilitate vă permite să administrați și să promovați cu ușurință numeroase proiecte folosind carduri personalizate pentru fiecare dintre ele.

 

Este necesară o înregistrare Google pentru ca clienții să poată scrie un review?

Da, pentru a evalua afacerea dvs., clienții trebuie să aibă un cont Google. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că o mare majoritate a iubitorilor de smartphone sunt deja înregistrați cu conturi Google prin platforme răspândite precum YouTube, Gmail sau Google Maps. 93% dintre utilizatorii de smartphone sunt deținători activi de conturi Google.

Profitând de prevalența generală a conturilor Google, InteliCard asigură că majoritatea clienților dvs. pot lăsa cu ușurință review-uri.