Despre Noi

Prezentarea InteliCard:

Suntem THE PLATES SRL, o companie înființată în anul 2022, dedicată să ofere soluții moderne și inovatoare pentru afaceri, prin intermediul produsului nostru de vârf - CARDUL NFC InteliCard. Suntem mândri să aducem în fața dumneavoastră un instrument care schimbă jocul în lumea afacerilor online.
 
1. Conectăm Afacerile cu Viitorul
Credem în forța inovației și a tehnologiei de vârf. Cu CARDUL NFC InteliCard, ne propunem să conectăm afacerile cu viitorul, oferind soluții inteligente și adaptabile pentru nevoile complexe ale mediului de afaceri actual.
 
2. Oportunități Nelimitate cu CARDURI NFC
Sloganul nostru reflectă misiunea noastră: "Conectăm Afacerile cu Viitorul: Carduri NFC și QR pentru Oportunități Nelimitate". CARDUL NFC reprezintă o poartă către o lume a oportunităților nelimitate, oferind un mod simplu și sigur de a gestiona informații, acces și interacțiuni.
 
3. Tehnologie Avansată, Soluții Personalizate
Echipa noastră dedicată de profesioniști aduce împreună tehnologie avansată și creativitate pentru a dezvolta CARDURI NFC personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei afaceri. Indiferent dacă sunteți o întreprindere mică sau o corporație globală, oferim soluții care vă vor propulsa în era digitală.
 
4. Experiență și Credibilitate
Cu o experiență solidă în domeniul tehnologiei și al serviciilor pentru afaceri, InteliCard se distinge prin profesionalism, inovație și calitate. Parteneriatele noastre solide și portofoliul de clienți mulțumiți atestă angajamentul nostru de a oferi servicii de înaltă calitate.
 
5. Valorile Noastre: Integritate, Inovație, Satisfacția Clientului
Suntem ghidați de principii solide, printre care se numără integritatea, inovația și satisfacția clientului. Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri prin furnizarea de soluții care nu doar răspund nevoilor lor, ci le depășesc, contribuind astfel la succesul continuu al afacerii lor.
 
Alegeți InteliCard pentru a aduce afacerea dumneavoastră în era digitală și pentru a explora oportunități nelimitate cu CARDURI NFC și serviciile noastre inovatoare. Conectăm afacerile cu viitorul!